Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Abonner på nyhetsbrevet vårt

Joda, vi har et nyhetsbrev. Det visste du kanskje? Hvis ikke, så håper vi at du tar deg tiden til å melde deg på nyhetsbrevet vårt. “Hvorfor skal jeg det?”, spør du kanskje. Det får du svar på når du leser videre. Dette er nemlig en kort artikkel som vil fortelle deg akkurat hva du kan forvente fra oss. Kanskje du også har lyst til å bidra til nyhetsbrevet? Det er det absolutt muligheter for!

Hva kan jeg forvente av dette nyhetsbrevet?

Det du kan forvente når du melder deg på nyhetsbrevet vårt, er at du får et gjennomtenkt og ikke minst allsidig nyhetsbrev. Her vil du finne korte tips, men også lengre saker som du kan lese når du har tid. Kanskje når du pendler til jobb eller i lunsjpausen?

Vi vil gjerne gi deg litt påfyll i hverdagen. Vi ønsker å tilby det lille ekstra, uten å mase for mye. Derfor trenger du ikke bekymre deg for at vi skal fylle opp innboksen din. Vi vil ikke være irriterende eller innpåslitne, men en god ressurs du setter pris på.

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi håper at du vil melde deg på nyhetsbrevet vårt. Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva du synes om nyhetsbrevet også. Vi er veldig åpne for å endre på ting, da vi vil at leserne våre skal få den aller beste opplevelsen.