Hvordan planlegge refinansiering?

Det kan være en ganske lang prosess å komme i gang med refinansiering, så det vi anbefaler deg er å starte så fort som mulig. I denne artikkelen skal du få lære mer om hvordan du kan planlegge din refinansering.

Få tak i konsulenter

Få tak i konsulenter - Hvordan planlegge refinansiering?

Hvis du har planer om å refinansiere boliglånet ditt, fordi du har fått en verdistigning på boligen din, så anbefaler vi deg å ta kontakt med takstmann så fort som mulig. Da vil du kunne få en verdivurdering som er utrolig nødvendig når du skal søke om refinansiering. Det vi anbefaler deg er også å ta kontakt med banken din for å høre om de har tid til å møtes. Du kan velge om du vil gjøre dette online eller på det faktiske kontoret.

Noe vi anbefaler deg er å ta kontakt med noen forskjellige banker, for da vil du fort finne ut av hva du kan forvente av en refinansering.

Refinansiering av gjeld

Refinansiering av gjeld - Hvordan planlegge refinansiering?

Det er jo sånn at refinansiering av gjeld er noe du burde gjøre akkurat nå. Det å planlegge det bør ikke være fokus, men du burde skrive en liste over kreditorer du skal ringe. Ta en kreditor om dagen, hvis du synes det blir for mye. Det å få alle smålånene dine om til et større lån kan føre til at du virkelig sparer penger. Det gjør også underverker for nattesøvnen. Om du ikke helt vet hvor du skal starte, så kan du ta kontakt med en finansiell rådgiver som kan gi deg mer informasjon og en plan på hvordan du kan komme deg videre. Det hjelper alltid å ha folk på laget ditt!