Om oss i Briomag

Om oss i Briomag - Om oss i Briomag

Hvem er vi egentlig? Hva driver vi med, og hvorfor? Dette er bare noe av det du vil få svaret på når du leser gjennom denne artikkelen.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng som er opptatt av hvordan vi kan forvalte pengene våre på best mulig måte. Vi fant ut at å dele hva som funker for oss med hverandre, gjorde at alle kunne bli smartere sammen. Dette førte til en god dialog mellom oss i gruppen. Vi er over gjennomsnittet interessert i økonomi og har vært det i lang tid. Det er også nettopp derfor vi har begitt oss ut på så mange økonomiske eventyr sammen. Å finne ut mer om refinansiering og det at vi faktisk har begynt å diskutere økonomi med hverandre har endret forholdet vårt på flere plan. Det har utvilsomt vært veldig positivt! Vi mener at det å snakke om økonomi er viktig, noe som du sikkert kommer til å skjønne når du leser mer på siden vår. Økonomi er i fokus på alle måter.

Hva driver vi med?

Vi driver med en rekke forskjellige ting, men hovedfokuset vårt har alltid vært på økonomi. For oss er det viktig at folk lærer seg å gjøre smarte valg med sine egne penger. Dette gjelder både når det kommer til investeringer, hva slags lån folk tar, hvordan man sparer penger og mye mer. Det å være pengesmart kan få deg så himla langt i livet og det er vi svært opptatt av å formidle. Det vi driver med er altså å videreformidle gode tips og triks for at folk skal ha en god og stabil økonomi. Det er veldig viktig for oss!

Hva kan du lære av oss?

Vi håper at du kan lære litt mer av oss når det kommer til lån, måter å spare penger på og ikke minst hvordan du kan refinansiere og starte på nytt. Det er faktisk ganske gøy! Hvis du har noen spørsmål, så må du gjerne kontakte oss. Vi svarer gjerne på det du måtte lure på, og gleder oss til å høre fra deg!