Tips og triks

Tips og triks om refinansiering

Det er mange som mener at refinansiering bare er for folk som har havnet på kjøret økonomisk. Slik er det ikke. I denne artikkelen skal vi gi deg tips og triks som kan være nyttige for deg når du tenker på å refinansiere.

Sjekk tilbud fra ulike hold

Sjekk tilbud fra ulike hold - Tips og triks om refinansiering

For mange er det et instinkt å bare sjekke med sin egen bank når det kommer til refinansiering. Det er jo faktisk sånn at det finnes en rekke banker der ute som mest sannsynlig tilbyr en bedre rente enn den du allerede har. Derfor anbefaler vi deg å ta kontakt med en rekke ulike banker og låneaktører slik at du kan få det aller beste tilbudet.

Det kan også være en god idé å ansette en finansiell rådgiver som kan hjelpe deg med å finne ut av hva det er du trenger. De kan også hjelpe deg med å forhandle med både banker og låneaktører. Det kan koste deg noen ekstra kroner, men det kommer jo til å være verdt det fordi du vil spare en del penger?

Flytting av lån

Flytting av lån - Tips og triks om refinansiering

Det å flytte lånet kan også være svært gunstig. Det vil ofte gi deg en bedre rente og ikke minst muligheten til å refinansiere med en annen bank. Dette gjelder som oftest når det kommer til bolig. Det vanligste er å oppsøke en bank eller du har fått en verdivurdering av huset ditt/eiendommen din. Deretter vil du kunne presentere lånet du allerede har og deretter vil banken vurdere om de vil overta lånet ditt. Hvis deg og banken blir enige, betyr dette at din nye bank vil innfri lånet hos deres gamle bank. Det blir deretter en suksessfull flytting av lånet.

Hør gjerne med venner og bekjente hva de har gjort for å refinansiere sine lån. Det kan godt være du henter noen tips!…

Økonomiske tips og triks

Det å leve litt mer økonomisk er nok noe vi alle kan bli mye mer flinke på. I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips som gjør at du kan spare enda mer penger  og få enda bedre kontroll på din egen økonomi.

Kjøp billigere alternativer

Kjop billigere alternativer - Økonomiske tips og triks

Du vet vel at billigere alternativer er like bra som de dyre variantene? Det kan være fristende å bare kjøpe mat som er merkevare, men du sparer enormt mye penger på å kjøpe butikkens eget merke. Du kan også prøve å sjekke ut hva slags billige alternativer som passer i ditt eget liv.

Spar når du får lønn

Gjør sparing til en del av budsjettet ditt. Dette gjør at du virkelig greier å spare penger. Det er mange som har den mentaliteten at de skal spare det de har igjen på slutten av måneden. Dette er jo selvsagt ikke så lett å gjøre da mange har en tendens til å bruke alle pengene de har på konto før neste lønning! Er du en av disse?

Meld deg på undersøkelser/gallup

Noe ikke mange tenker på, er at det faktisk er ganske mye penger å hente når det kommer til undersøkelser og gallup. Det tar ikke lang tid å fylle ut de forskjellige undersøkelsene, men du kan bli med i trekningen av masse spennende premier. Hva er vel bedre enn å vinne gavekort til spennende butikker? Istedenfor at du får utbetalt penger, så vil du rett og slett få penger du kan bruke på nye ting. Er ikke det ganske flott?

Hva er ditt beste økonomiske tips?…