Vil du finne mer informasjon?

Vil du finne mer informasjon  - Vil du finne mer informasjon?

Det å finne god informasjon man kan stole på, er ikke alltid like lett. Derfor skal vi fortelle deg om noen gode ressurser som vi pleier å benytte oss av.

Sosiale medier

I disse dager finnes det mange finansinfluensere på sosiale medier. Vi har faktisk laget profiler der vi kun følger folk som lager innhold om økonomi. Dette har ført til at vi virkelig får spennende tips fra alle bauger og kanter. Noe vi er fan av er vanlige folk som har utviklet en brennende interesse for økonomi, og vi anbefaler dere å følge disse.

Skatteetaten

Vi liker å følge med på Skatteetatens nettsider, da de formidler nyheter som kan endre noe for bedriften vår. Når man driver en egen bedrift er det svært viktig å være oppdatert på skattereglene til enhver tid. Noe vi også anbefaler er å melde seg på ulike nyhetsbrev innenfor din egen bransje. Driver du et enkeltpersonforetak? Da finnes det også egne nyhetsbrev som kan være nyttige for deg å abonnere på.

Biblioteket

Vi får overraskende mye informasjon fra biblioteket. Vi anbefaler deg å sjekke hva slags bøker de har som trender innenfor økonomi. Disse vil gi deg sparetips og muligheter for å bli enda bedre på økonomifronten. I tillegg har biblioteket også gratis internett, og om det er noe som er økonomisk lurt, så er det ting som er gratis!

Vi finner også informasjon i riksdekkende aviser, på Youtube og på blogger.