Økonomiske tips og triks

Det å leve litt mer økonomisk er nok noe vi alle kan bli mye mer flinke på. I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips som gjør at du kan spare enda mer penger  og få enda bedre kontroll på din egen økonomi.

Kjøp billigere alternativer

Kjop billigere alternativer - Økonomiske tips og triks

Du vet vel at billigere alternativer er like bra som de dyre variantene? Det kan være fristende å bare kjøpe mat som er merkevare, men du sparer enormt mye penger på å kjøpe butikkens eget merke. Du kan også prøve å sjekke ut hva slags billige alternativer som passer i ditt eget liv.

Spar når du får lønn

Gjør sparing til en del av budsjettet ditt. Dette gjør at du virkelig greier å spare penger. Det er mange som har den mentaliteten at de skal spare det de har igjen på slutten av måneden. Dette er jo selvsagt ikke så lett å gjøre da mange har en tendens til å bruke alle pengene de har på konto før neste lønning! Er du en av disse?

Meld deg på undersøkelser/gallup

Noe ikke mange tenker på, er at det faktisk er ganske mye penger å hente når det kommer til undersøkelser og gallup. Det tar ikke lang tid å fylle ut de forskjellige undersøkelsene, men du kan bli med i trekningen av masse spennende premier. Hva er vel bedre enn å vinne gavekort til spennende butikker? Istedenfor at du får utbetalt penger, så vil du rett og slett få penger du kan bruke på nye ting. Er ikke det ganske flott?

Hva er ditt beste økonomiske tips?